Projektek

Kedvezményezett neve: SZIGETI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Projekt címe: A Szigeti Kft. fejlesztésének megvalósítása Petneházán
Szerződött támogatás összege: 10 000 000 Ft
A támogatás mértéke: 70 %
A projekt tartalma:
A hátrányos helyzetű településen működő vállalkozás magas minőségű szolgáltatások nyújtásához a vállalkozás korábban rendelkezésre álló eszközei nem voltak elégségesek. A rendezvények, PR kommunikációs események magas színvonalú hangtechnikai kiszolgálása indokolta az L-Acoustics A-15 Hangrendszer és LA12X rendszererősítő tartozékának beszerzését mely a vállalkozás életében jelentős előrelépést jelentett.

A projekt sikeres megvalósításához indokolt 1 fő munkavállaló képzésének megvalósítása is elengedhetetlen volt. Az IPAR 4.0 megoldások vállalatirányítási rendszerek alkalmazásához távoktatással képzés lehetővé tette a céget hogy magasabb képzettséggel és jobb készségekkel rendelkező munkavállalókat foglalkoztasson.

A fejlesztés eredményeképpen a vállalkozás meglévő termék-, szolgáltatáskínálatának versenyképessége növekedett, emellett új termék, szolgáltatás jött létre. Az eszközrendszer beszerzésével nőtt kapacitásunk, így árbevételünk és nyereségességünk növekedését prognosztizáljuk. A beruházással a vállalati infrastruktúra, eszközellátottság minősége, megfelelősége javult.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.12.29.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-00712

eu